"Blogga på riktigt"

Har även en blogg på den ökände sidan www.emocore.se.
Men det är ju roligare om man kan snygga till bloggen. Dock kan jag inte sådant. Skrev just detta på facebook:
"Håller på att fixa en riktig blogg. Kan typ ingenting alls om webdesign men har suttit och testat mig fram en massa. Blir fan svettig och får dessutom "kramp" i ryggen och ont i mage och huvud o glömmer ju att äta o sådant. #envisjävel"

Alltså så får ni ursäkta mig ifall bloggen ser konstig ut ibland. Men jag ska försöka få nån kompis eller pojkvännen att hjälpa mig med designen. Hade bara så bråttom nu.
Är egentligen inget jättestort fan av leopard-mönster och bilden till headern är en ett år gammal bild. (inte så farligt)
Ser ungefär likadan ut, fast med piercingar då och så ändras man ju alltid med tiden.

Fick en macbook air av min skola såatteh, det är ju dom som har gjort mitt bloggande möjligt. Skulle aaaldrig orka sitta vid min andra sletna dator och blogga. Tangentbordet är helt cepe och hänger sig så att även datorn hänger sig. Händer inte hela tiden, men alldeles för ofta!

Alltså, så jävla glad över den här datorn.<3
Får behålla den senare ifall jag får minst godkänt i varje kurs. Men då har väl tekniken utvecklats så mycket att en sån här dator kallas dålig..... Haha, är ganska optimistisk ändå. Är bara rädd för att ha sönder datorn typ för pappa har tydligen ingen hemförsäkring och skolans gäller just bara i skolan. (till o från också möjligtvis)
En fin bild på mig och min klasskompis elin också sitter väl fint som avslut på det här blogginlägget.


Kommentarer
Postat av: ELIN

nejmen herregud vilken bild på mig........... <3

Svar: du är fin ändå ju!;*<3
Graciie

2013-08-28 @ 07:03:36
URL: http://www.missdivaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: