Otrohet, short version.

Vad tycker du om otrohet, skulle du kunna vara med någon som har en partner?

Alltså grejen är den att om jag t.ex. skulle vilja ligga med någon fast jag har pojkvän nu så måste jag ju fundera på hur jag skulle kunna vilja en sådan sak. Otrohet är fel, och jag har legat med killar som haft flickvän och fått reda på det efteråt. Kände mig jävligt lurad då:(

 

Den frågan fick jag då på ask. Känns som att jag är en av dom få som jag själv sett som faktiskt svarar seriöst på frågor på ask.

Blir rätt irriterad på människor som är alldels för dryga/oseriösa och ja, sådant jobbigt på nätet. Men där ser ni min korta version angående otrohet. Man har antagligen inte ett bra förhållande ifall man är otrogen och är ens partner otrogen ska man vara jävligt försiktig med att förlåta och förneka det som vissa gör. 

Eller typ säga "Min pojk/flickvän var otrogen mot mig men h*n älskar mig och är jätteledsen så det gör inte så mycket!"

Liksom förlåta alldeles för lätt. Ju mer godtrogen och naiv man är desto lättare blir man sårad. Det har jag lärt mig av egna erfarenheter. Är fortfarande lite godtrogen oså ibland. Vill oftast tro det bästa om folk, men det har ju hänt att jag blivit riktigt och ordentligt besviken.

 

Ta hand om er själva. Låt er inte utnyttjas och liknande!

 

 
 

 Kommentarer
Postat av: Freja

Riktigt kloka ord!

Svar: Förhoppningsvis tycker flera det också!:))
Graciie

2013-09-01 @ 13:58:25
URL: http://nattstad.se/frejaorrmalmsthl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: